Malzemeler
1 litre süt
1 su bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
1 paket Kenton Vanilin
1 çay bardağı badem tozu
1 çay bardağı hindistan cevizi
1 yemek kaşığı Kenton Pirinç Unu
2 yemek kaşığı Kenton Nişasta
Üzeri İçin:
File Badem
File Fıstık
Hazırlanışı
Yapımı oldukça kolay olan bu hafif geleneksel tatlı için öncelikle derin bir kaba süt , şeker, yumurta sarısı, Kenton Nişasta ve Kenton Pirinç Ununu alın ve çırpın. Ardından badem tozu, hindistan cevizi, ve Kenton Vanilini de ekleyin ve iyice çırparak karıştırın.
Tencerede orta ateşte devamlı çırptığınız karışım koyulaşıp göz göz olana kadar pişirin. Sıcak Keşkülü kaselere servis ederek soğumasını bekleyin. Afiyet olsun.