Malzemeler
1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi
750 ml süt (3 buçuk su bardağı)
5-6 kakaolu muffin
1 su bardağı nar taneleri
Kestaneli sos için
1 poşet Kenton Çikolatalı Kestaneli Sos
500 ml süt (2 buçuk su bardağı)
Hazırlanısı
Tencereye 750 ml süt (3.5 su bardağı) ve 1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz muhallebiyi ocaktan alın.
Muffinleri dilimleyin, kuplara paylaştırın. Üzerine damla sakızlı muhallebiyi dökün. Nar taneleri serpin. Ayrı bir tencereye 500 ml süt (2 buçuk su bardağı) ve 1 poşet Kenton Çikolatalı Kestaneli Sos ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Koyulaşan sosu ocakta alın. 5 dk ara ara karıştırıp ilk sıcaklığının gitmesini sağlayın.
Hazırlamış olduğunuz kupların üzerine çikolatalı kestaneli sosu gezdirin. Son olarak nar tanelerini üzerine serpip buzdolabında 2 saat dinlendirin ve servise sunun.
Afiyet olsun.