Kestane Soslu Damla Sakızlı Muhallebi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Kestane Soslu Damla Sakızlı Muhallebi

Malzemeler

1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi
750 ml süt (3 buçuk su bardağı)
5-6 kakaolu muffin
1 su bardağı nar taneleri

Kestaneli sos için
1 poşet Kenton Çikolatalı Kestaneli Sos
500 ml süt (2 buçuk su bardağı)

Kestane Soslu Damla Sakızlı Muhallebi

Hazırlanışı

Tencereye 750 ml süt (3.5 su bardağı) ve 1 poşet Kenton Damla Sakızlı Muhallebi ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Pişirdiğiniz muhallebiyi ocaktan alın.

Muffinleri dilimleyin, kuplara paylaştırın. Üzerine damla sakızlı muhallebiyi dökün. Nar taneleri serpin. Ayrı bir tencereye 500 ml süt (2 buçuk su bardağı) ve 1 poşet Kenton Çikolatalı Kestaneli Sos ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Koyulaşan sosu ocakta alın. 5 dk ara ara karıştırıp ilk sıcaklığının gitmesini sağlayın.

Hazırlamış olduğunuz kupların üzerine çikolatalı kestaneli sosu gezdirin. Son olarak nar tanelerini üzerine serpip buzdolabında 2 saat dinlendirin ve servise sunun.

Afiyet olsun.