Malzemeler
Macaron için
150 g Kenton Pudra Şekeri
100 g yumurta akı
100 g toz şeker
125 g badem unu (çok ince çekilmiş badem)
7-8 damla Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisi
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası
Arası için
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası
120 g Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata
120 ml krema
Hazırlanısı
Badem ununu mutfak robotuna ekleyin. Üzerine Kenton Pudra şekeri ilave edip mutfak robotunda çekin. Elek yardımıyla derin bir kasenin için süzüp ufak parçaları ayırın.
Mikser kabına yumurta akını ekleyip 1 dk çırpın. Toz şekeri ekleyip sert bir kar beyazı haline gelinceye kadar çırpın. 7-8 damla Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisi ekleyip az karıştırın. Pudra şekerli badem ununu yumurta beyazlı karışıma ekleyip yumurta beyazını söndürmeden karıştırın.
Yuvarlak bir duy taktığınız Kenton Krem Şanti torbasına malzemeyi alın. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye aralıklı olarak eşit boyda sıkın. Önceden ısıtılmış 120 derecelik fırında 25 dk pişirin. Macaronları fırından çıkarıp soğuması için bekleyin.
Kaseye kremayı ve Kenton Beyaz Çikolata Kuvertürü alıp benmari usulü eritin. Buzdolabında 2 saat veya derin dondurucuda 1 saat kadar bekletip kremanın katılaşmasını sağlayın. Katılaşan kremayı yuvarlak duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın. 2 Macaron arasına beyaz çikolatalı kremayı sıkıp sandviç şeklinde kapatın. Oda ısısında 1 saat kadar bekletip servise sunun.
Afiyet olsun.