Kremalı Katlı Kurabiye | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

Kremalı Katlı Kurabiye

Malzemeler

Kurabiye için malzemeler
1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı
1 yumurta
75 g oda ısısında yumuşamış tereyağı
1 portakal kabuğu rendesi

Kakaolu krem şanti için
1 poşet Kenton Kakaolu Krem Şanti
2/3 (1 su bardağından 2 parmak az) su bardağı soğuk süt

Sade krem şanti için
1 poşet Kenton Sade Krem Şanti
2/3 (1 su bardağından 2 parmak az) su bardağı soğuk süt
 
Üzerine
Kenton Renkli Dekor Pasta Süsü Çeşitleri

Kremalı Katlı Kurabiye

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını alın. Üzerine yumurtayı, tereyağını ve portakal kabuğu rendesini alıp yoğurun. Hamuru tezgaha alıp bezelere ayırın. İki yağlı kağıt arasında ince olacak şekilde açın. Büyük – orta- küçük olacak şekilde 3 ayrı büyüklükte daireler çıkarın. Pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye dizip 170 °C de önceden ısıtılmış fırında en fazla 7-8 dk pişirin. Fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Kenton kakaolu ve sade krem şantileri süt ile çırpıp hazırlayın ve yıldız uç taktığınız 2 ayrı Kenton Krema Sıkma Poşetlerine koyun. Kurabiyelerinizi Kenton Renkli Dekor Pasta Süsü Çeşitleri ve krema ile kat kat olacak şekilde hazırlayın. Buzdolabında 1 saat dinlendirdikten sonra servise sunun.

Afiyet olsun.