KUGEL PASTA TARİFİ | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

KUGEL PASTA TARİFİ

Akşama planlamadığınız bir misafiriniz mi var? Ya da canınız soğuk bir tatlı mı çekti? Bu gibi acil durumlar için bir tarifiniz olsun istiyorsanız Kugel Pasta Tarifi tam size göre. Hem Pratik hem de malzemelerini bulmak kolay. Size tavsiyemiz bu tatlıyı her an yapmanız gerekebilir. Bu nedenle mutlaka kilerinizde bir Kenton Aile Boyu Vanilyalı Puding, petibör bisküvi, Kenton Kuvertür çikolatalarından ve krema bulundurun. Hem lezzeti oluşu hem de pratikliği sayesinde Kugel Pasta sizin için harika bir tercih olacak.

Bu arada pratik tarifleri seviyorsanız. Mutfağa ayıracak yeterli zamanınız yok ise Kenton Geleneksel Lezzetler serisinden oluşan karışım paketleri ile neler yapabileceğinizi görmek için Geleneksel Tatlılar sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Tarifi uygulamaya başlamadan önce aşağıdaki Kugel pasta tarif videosunu izlemeyi ihmal etmeyin.

Malzemeler

1 poşet Kenton Aile Boyu Vanilyalı Puding
600 ml süt (3 su bardağı)
1.5 paket petibör bisküvi (250 g)

Üzeri için

160 g Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
1 çay bardağı Krema
80 g eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata

Hazırlanışı

Tencereye süt ve 1 poşet Kenton Aile Boyu Vanilyalı Puding ekleyip karıştırın. Karışımı koyulaşana kadar orta ateşte pişirin. Hazırlamış olduğunuz pudingi kaseye alın. Üzerinin kurumaması için buzdolabı poşeti veya streç film koyup soğuyana kadar bekletin. Soğumuş olan pudingin üzerine elinizle kırdığınız bisküvileri ekleyip karıştırın. Streç fim serdiğiniz kaselere tatlıyı paylaştırın. Üzerini streç film ile kapatıp derin dondurucuda katılaşana kadar bekletin. Kaseye Kenton Kuvertür Bitter Çikolata ve krema ekleyip benmari usulü eritin. Derin dondurucudan çıkardığınız tatlıyı tel bir tepsiye alın. Üzerine akışkan olan bitter çikolatalı kremayı dökün. Tepsiyi tezgaha 2-3 kere vurup çikolatanın tatlının her tarafını kaplamasını sağlayın. 10 dk bekledikten sonra üzerine eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata gezdirin. Tatlıyı tekrar derin dondurucuya kaldırıp yarım saat bekletin. Dilimleyerek servise sunun.

Not: Tatlıyı kolay kesebilmek için bıçağınızı ocaktaki ateşte 2-3 sn bekletin.
Pastanızın üzerini kolay kaplayabilmek için hazırladığınız çikolatalı kremanın akışkan olmasına dikkat edin.

Afiyet Olsun!