KÜMBET PASTA | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

KÜMBET PASTA

Malzemeler

Malzeme

1 paket Kenton Pandispanya Karışımı

3 yumurta

2 yemek kaşığı Kenton Dark Kakao

8 yemek kaşığı su

3 yemek kaşığı ayçiçeği yağı

 

Arasına

1 paket Kenton Sade Pasta Kreması

1 poşet Kenton Sade Krem Şanti

100 g eritilmiş Kenton Beyaz Çikolata

2,5 (ikibuçuk) su bardağı soğuk süt

1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi

1 paket Kenton Krokan Fındık

 

Islatmak için

1 su bardağı süt

 

Üzerine

1 poşet Kenton Sade Krem Şanti

1 su bardağı soğuk süt

kümbet-pasta

Hazırlanışı

Mikser kabına 1 paket Kenton Pandispanya Karışımı, 3 yumurta, 2 yemek kaşığı Kenton Dark Kakao, 8 yemek kaşığı su ve 3 yemek kaşığı ayçiçeği yağını ekleyip 6-7 dk çırpın. Kenarlarını yağladığınız ve tabanına pişirme kağıdı serdiğiniz 24 cm lik kek kalıbına hamuru döküp önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 40-45 dk pişirin. Pişen keki fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Mikser kabına 1 paket Kenton Pasta Kremasını, 1 poşet Kenton Sade Krem şantiyi alın. Üzerine 2,5 (ikibuçuk) su bardağı soğuk süt ekleyip 4-5 dk çırpın. Erittiğiniz Kenton Beyaz Çikolatayı da ekleyip çırpmaya devam edin. 1 su bardağı Hindistan cevizi rendesi ve 1 paket Kenton Krokan Fındık ekleyip karıştırın.

 

Kakaolu keki Kenton Kek Dilimleyicisi ile ikiye kesin. Derin bir kasenin içini streç film ile kaplayın. Kakaolu kekin tabanını kasenin içine koyup kaplayın. Süt ile ıslatın. Hazırladığınız kremayı üzerine döküp yayın. 2.katı kenarlarından küçülterek kabın üzerini kapatacak şekilde kesin. Üzerini kalan süt ile ıslatıp kremanın üzerini kapatın. Streç film ile kapatıp derin dondurucuda 4 saat bekletin. Katılaşan keki derin dondurucudan çıkarıp servis tabağına ters çevirin. Üzerindeki streç filmi alın. Kekten kalan parçaları elinizle ufalayın. Krem şantiyi 1 su bardağı soğuk süt ile çırpın. Hazırladığınız pastanın üzerini krem şanti ile kaplayın. Ufaladığınız kekleri serpin. Buzdolabında 2 saat dinlendirip servise sunun.

 

Afiyet olsun.