KURU FASULYE UNLU BROWNİE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

KURU FASULYE UNLU BROWNİE

Malzemeler

Brownie için
Yarım su bardağı Kenton Önpişirilmiş Kuru Fasulye Unu
110 g tereyağı
120 g Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
1 su bardağı toz şeker
4 yumurta
1 paket Kenton Antep Fıstığı Krokan
50 g Kenton Dark Kakao

Üzerine (isteğe bağlı)
Çırpılmış Krema
Kenton Dark Kakao

kuru-fasülye-unlu-brownie

Hazırlanışı

Tereyağını eritin. Üzerine Kenton Bitter Kuvertür Çikolatayı ekleyip çikolata eriyene kadar karıştırın. Ilıdıktan sonra mikser kabına alın. 1 su bardağı toz şekerini ekleyip çırpın. Oda ısısında beklettiğiniz yumurtaları teker teker ilave edip çırpın. Elediğiniz Kenton Dark Kakaoyu ve Kenton Kuru Fasulye Ununu ilave edip spatula ile karıştırın. 1 paket Kenton Antep Fıstığı Krokan ekleyip karıştırın. Dikdörtgen bir fırın kabına yağlı kağıt serin. Hazırladığınız kek karışımını kalıba döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 25 dk pişirin.
Fırından çıkarıp soğuttuğunuz browninin üzerine çırptığınız krema ve kakao süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun