KURU FASULYE UNLU ÇİKOLATALI KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

KURU FASULYE UNLU ÇİKOLATALI KURABİYE

Malzemeler

250 g Kenton Önpişirilmiş Kuru Fasulye Unu

120 g oda ısısında yumuşamış tereyağı

1 su bardağı toz şeker

2 yumurta

1 paket Kenton Bitter Çikolata Parçaları

1 çay kaşığı Kenton Kabartma tozu

1 paket Kenton Şekerli Vanilin

Hazırlanışı

Derin bir mikser kabına oda ısısında yumuşattığınız tereyağını ve şekeri ekleyip çırpın. Üzerine yumurtaları ekleyip krema kıvamına gelene kadar çırpmaya devam edin. 250 g Kenton Önpişirilmiş Kuru Fasulye Unu, 1 çay kaşığı Kenton Kabartma tozu ve 1 paket Kenton Şekerli Vanilin, ekleyip çırpmaya devam edin. Son olarak 1 paket Kenton Çikolata Parçaları Bitteri ilave edip kaşık ile karıştırın. Hamurdan kaşık yardımıyla bezeler koparıp yağladığınız fırın tepsisine alın. Önceden ısıtılmış 180 °C lik fırında 15-18 dk pişirip servise sunun.

Afiyet olsun.