Kuru Yemişli Bar Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton'la yaşam logo

Kuru Yemişli Bar Tarifi

Sizler için lezzet ve enerji dolu bir tarif hazırladık. Kenton Ön Pişirilmiş Kuru Fasulye Unu kullanarak yüksek lif ve protein kaynağı bakliyatların en pratik haline mutfağınızda yer vermiş olacaksınız. Kuru Yemişli Bar Tarifini hazırlayıp ikramlık olarak misafirlerinize sunabilir, yolculuklarda, iş yerinde, ara öğünlerde rahatça tüketebilirsiniz. Vitamin deposu bar tarifimize hurma, ceviz, fındık, bal ve yulaf ekledik. Böylece sofralarınızda hem vitaminli hem de lezzetli atıştırmalıklar bulundurmuş olacaksınız.

 

Kuru Yemişli Bar Tarifini denemeden önce aşağıda yer alan tarif videosunu izleyebilirsiniz. Aynı zamanda youtube kanalımızı inceleyerek de birçok tarifimize rahatça ulaşabilirsiniz.

Malzemeler

2 yemek kaşığı Kenton Ön pişirilmiş Kuru Fasulye Unu
10-12 adet hurma
10 adet kayısı
1,5 (bir buçuk) yemek kaşığı şekersiz fındık kreması
2 yemek kaşığı bal
1 çay kaşığı tarçın
Yarım su bardağı ince çekilmiş ceviz içi
Yarım su bardağı yulaf ezmesi

Hazırlanışı

Kaseye çok ince doğranmış kayısı, hurma, ceviz, mutfak robotundan geçirdiğiniz yulaf ezmesi, tarçın, bal, şekersiz fındık ezmesi ve Kenton Ön pişirilmiş Kuru Fasulye Unu ekleyip yoğurun. Birbirine yapışan bir kıvam aldıktan sonra streç film serdiğiniz baton kek kalıbına malzemeyi yayın. Bardağın tabanı yardımıyla üzerine biraz bastırıp ezin. Üzerine Hindistan cevizi serpin ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Dilimleyip servise sunun.
Püf noktası; kuru meyveleri ne kadar küçük doğrarsanız malzemeyi hamur haline getirmeniz o kadar kolay olacaktır.

Afiyet olsun

Diğer lezzetli Kenton tariflerimizi incelemek isterseniz Tarifler sayfamıza göz atabilirsiniz.