KURU YEMİŞLİ YULAF EZMESİ | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton'la yaşam logo

KURU YEMİŞLİ YULAF EZMESİ

Sağlıklı beslenmeyi ve ara öğünlerde kuruyemiş tüketmeyi sevenler için kuru yemişin zengin vitamin ve besin öğelerini içeren harika bir tarifimiz var. Kuru Yemişli Yulaf Ezmesi Tarifimizi hazırlarken istediğiniz kuru yemişi kullanabilirsiniz. Gün içinde zinde kalabilmek için bu tarifi mutlaka deneyin. Aynı zamanda Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu’nu nasıl tüketebiliriz? soruları için bu tarif iyi bir örnek olacaktır. Sindirim sistemine dost yulaf ezmesini en iyi şekilde tüketeceğiniz bu tarifi ve alternatif diğer yulaf ezmesi tariflerinin videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

Yulaf ezmesi tarifinde yer alan protein ve lif kaynağı, glutensiz Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz ürün ismine tıklayınız.

Malzemeler

3 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu
3-4 yemek kaşığı yulaf ezmesi
4-5 adet hurma
3 adet kuru kayısı
1 yemek kaşığı kuru üzüm
Yarım çay bardağı süt
2 yemek kaşığı iri çekilmiş badem
1 yemek kaşığı bal

Üzeri için

1 adet hurma
1 adet kuru kayısı
3-4 adet kuru üzüm
4-5 adet badem

Hazırlanışı

Kaseye yulaf ezmesi, Kenton Ön Pişirilmiş Nohut Unu, badem, üzüm, ufak doğradığınız hurma ve kayısı, yoğurt, süt ve bal ekleyip karıştırın. Hazırladığınız yulaflı malzemeyi kaseye alın. Üzerini hurma-kayısı, üzüm ve badem ile süsleyip servise sunun.

Afiyet Olsun!

Not: Malzeme miktarını kendi damak tadınıza göre ayarlayabilirsiniz.

Diğer Ön Pişirilmiş Bakliyat Unu ile yapılan tariflerimizi görmek için Bakliyat Unlu Tarifler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.