Malzemeler
1 paket yulaflı bisküvi (un haline gelmiş)
1 poşet Kenton Sade Krem Şanti
100 g labne peyniri
Yarım su bardağı soğuk süt
1 poşet Kenton Krem Şanti Torbası
Üzeri için
1 poşet Kenton Meyveli Sos
1 su bardağı su
Hazırlanısı
Üzeri için kaseye 1 su bardağı sudan 3 yemek kaşığını alın. Üzerine 1 poşet Kenton Meyveli Sos ekleyip karıştırın. Kalan suyu sos tenceresine ekleyip kaynatın. Kaynamaya başlayınca hazırladığınız meyveli sosu ekleyip karıştırın. Koyu kıvam alınca sosu ocaktan alın. Ara ara karıştırarak soğutun.
Ayrı bir kaseye 1 poşet Kenton Sade Krem Şanti, labne peyniri ve soğuk süt ekleyip 2-3 dakika çırpın. Hazırladığınız kremayı Kenton Krem Şanti torbasına alın.
Kuplara un haline getirdiğiniz bisküvi koyun. Üzerine kremayı sıkın. Son olarak soğumuş olan meyveli sosu da ekleyin. Dilediğiniz meyveler ile süsleyin. Buzdolabında 2 saat dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.