Malzemeler
1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml su (7-8 yemek kaşığı)
25 ml ayçiçeği yağı (2-3 yemek kaşığı)
25 g Kenton Kakao
Üzerine
1 paket Kenton Sade Krem Şanti
3/4 su bardağı (1 su bardağından 2 parmak az) soğuk süt
Kenton Renkli Dekor Pasta Süsü Çeşitleri
Krem şanti ve/veya Yazı ve Süsleme Glazürü
Hazırlanısı
Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtayı, Kenton
Kakaoyu, ayçiçeği yağını ve suyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk
çırpın. Kutudan çıkan
pişirme kağıdını serdiğiniz dikdörtgen tepsiye döküp önceden ısıtılmış
165 °C’lik fırında 40 dk pişirin. Soğuyan kekinizden
üçgen şeklinde mini dilimler
kesin. Kenton Sade Krem Şantiyi soğuk süt ile çırpın. Her
kek diliminin üzerine Kenton Krema Sıkma Poşetine koyduğunuz krem
şanti veya Kenton Yazı-Süsleme Glazürü ile zig zag çizgiler yapın. Çizgilerin
üzerine Kenton Renkli Dekor Pasta Süsü çeşitlerinden serpin. Kekin
üstüne ve altına kar görünümlü
krem şanti sıkın. Servis
tabağına alıp servise sunun.
Afiyet olsun.