MİNİ DOĞUM GÜNÜ PASTASI | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

MİNİ DOĞUM GÜNÜ PASTASI

Malzemeler

Kek için

1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı

3 yumurta

75 ml su (7-8 yemek kaşığı)

25 ml ayçiçeği yağı (2-3 yemek kaşığı)

25 g Kenton Kakao

100 gr Kenton Bitter Kuvertür Çikolata

100 ml krema

 

Üzerine

200 ml krema

200 gr Kenton Bitter Kuvertür Çikolata

Kenton Yenilebilir Dekor Mumluk ve Mum Seti

Kenton Renkli Pasta Süsleri (istediğiniz çeşitten)

mini-doğum-günü-pastası

Hazırlanışı

Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtayı, kakaoyu, ayçiçeği yağını ve suyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk çırpın. Pişirme kağıdı serdiğiniz kare kek kalıbına harcı döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 45 dk pişirin. Pişen keki fırından çıkarıp soğumaya bırakın. Keki derin bir kaba alıp elinizle ufalayın. Üzerine eritilmiş Kenton Bitter Çikolatayı ve kremayı ekleyip sert bir hamur kıvamına gelene kadar karıştırın. Elinizle mini pasta şekilleri yapın.

Krema için kremayı ısıtıp üzerine Kenton Bitter Kuvertür Çikolatayı ilave edin. Çikolata eriyene kadar karıştırın. Hazırladığınız mini pastaları çubuğa batırıp çikolata sosunun içine daldırıp dik duracak şekilde koyun. Ortasına renkli şekerlemelerden serpin ve Kenton Yenilebilir Dekor Mumluğu üzerine koyun. En az 2 saat dinlendirdikten sonra servise sunun.

Afiyet olsun.