Muzlu Çikolatalı Örgü Milföy Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Muzlu Çikolatalı Örgü Milföy Tarifi

Malzemeler

6 adet kare milföy
3 adet muz (yarıya bölünmüş ve dondurulmuş)
160 g eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata

Üzeri için:
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri

Hazırlanışı

Çöp şişe batırdığınız muzları eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolataya batırıp her tarafının çikolata olmasını sağlayın. Muzları tekrar derin dondurucuya kaldırıp bekletin. Oda ısısında 5-6 dk beklettiğiniz kare milföyü un serptiğiniz tezgaha alın. Üzerine tekrar un serpip az açın. Ortasına derin dondurucudan çıkardığınız ve çöp şişden ayırdığınız muzu koyun. Her iki kenarlarını eşit kalınlıkta kesin. Kestiğiniz uçları çaprazlama olacak şekilde birleştirip örgü görüntüsünü verin. Yapışmaz veya pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20-25 dk kızarıncaya kadar pişirin. Fırından çıkardığınız milföylerin ilk sıcaklığı gittikten sonra üzerine Kenton Pudra Şekeri serpip servise sunun. Not: -Pişirme süresi fırından fırına göre değişebilmektedir. Alt üstünün kızarmış olması yeterlidir.