Malzemeler
6 adet kare milföy
3 adet muz (yarıya bölünmüş ve dondurulmuş)
160 g eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
Üzeri için:
2 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
Hazırlanısı
Çöp şişe batırdığınız muzları
eritilmiş Kenton Kuvertür
Bitter Çikolataya batırıp her tarafının çikolata olmasını sağlayın. Muzları tekrar derin dondurucuya
kaldırıp bekletin. Oda ısısında 5-6 dk beklettiğiniz kare milföyü un serptiğiniz tezgaha alın. Üzerine tekrar un serpip az açın.
Ortasına derin dondurucudan çıkardığınız ve çöp şişden ayırdığınız muzu koyun. Her iki kenarlarını eşit kalınlıkta
kesin. Kestiğiniz uçları çaprazlama olacak şekilde birleştirip örgü görüntüsünü verin. Yapışmaz veya pişirme kağıdı serdiğiniz tepsiye
alın. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20-25 dk kızarıncaya kadar
pişirin. Fırından çıkardığınız milföylerin ilk sıcaklığı gittikten
sonra üzerine Kenton Pudra Şekeri serpip servise sunun.
Not: Pişirme
süresi fırından fırına göre değişebilmektedir. Alt üstünün
kızarmış olması yeterlidir.
Afiyet olsun.