MUZLU İRMİKLİ TOP | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

MUZLU İRMİKLİ TOP

Malzemeler

Toplar için
1 paket Kenton Muzlu Puding
700 ml (3,5 su bardağı) süt
1 su bardağı toz şeker
8 yemek kaşığı irmik
50 g tereyağı

Arası için
1 paket Kenton Karamelize Fındık

Üzeri için
1 su bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
4-5 damla Kenton Kırmızı Gıda Boyası
1 poşet Kenton Kakaolu Krem Şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası

irmikli-top

Hazırlanışı

Tencereye süt, toz şeker, irmik ve Kenton Muzlu Puding ekleyip koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Koyulaştıktan sonra tereyağı ekleyip karıştırın. Hazırladığınız irmikli pudingi kaseye dökün ve soğumasını sağlayın.

1 paket Kenton Karamelize Fındığı kaseye alın. Elinizi az ıslatın veya çok az sıvıyağ sürüp 1 yemek kaşığı irmikli pudingten alın. Ortasını açıp 2 çay kaşığı Kenton Karamelize Fındık koyup kapatın ve yuvarlayıp servis tabağına alın. Rendelenmiş Hindistan cevizinin üzerine 4-5 damla Kenton Kırmızı Gıda Boyası ekleyip karıştırın. İrmikli topları Hindistan cevizine bulayıp servis tabağına alın.

1 poşet Kenton Kakaolu Krem Şantinin üzerine 1 su bardağı soğuk süt ekleyip mikser ile 2-3 dk çırpın. Krem şantiyi yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti torbasına alın. Hazırladığınız irmikli topların üzerine sıkın. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun.