Malzemeler
Toplar için
1 paket Kenton Muzlu Puding
700 ml (3,5 su bardağı) süt
1 su bardağı toz şeker
8 yemek kaşığı irmik
50 g tereyağı
Arası için
1 paket Kenton Karamelize Fındık
Üzeri için
1 su bardağı rendelenmiş Hindistan cevizi
4-5 damla Kenton Kırmızı Gıda Boyası
1 poşet Kenton Kakaolu Krem Şanti
1 su bardağı soğuk süt
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası
Hazırlanısı
Tencereye süt, toz şeker, irmik ve Kenton Muzlu Puding ekleyip
koyulaşana kadar orta ateşte karıştırarak pişirin. Koyulaştıktan sonra tereyağı
ekleyip karıştırın. Hazırladığınız irmikli pudingi kaseye dökün ve soğumasını sağlayın.
1 paket Kenton Karamelize Fındığı kaseye alın. Elinizi az ıslatın
veya çok az sıvıyağ sürüp 1 yemek kaşığı irmikli pudingten alın. Ortasını açıp 2 çay kaşığı Kenton Karamelize
Fındık koyup kapatın ve yuvarlayıp servis tabağına alın. Rendelenmiş Hindistan cevizinin üzerine 4-5 damla Kenton
Kırmızı Gıda Boyası ekleyip karıştırın. İrmikli topları Hindistan cevizine
bulayıp servis tabağına alın.
1 poşet Kenton Kakaolu Krem Şantinin üzerine 1 su bardağı soğuk
süt ekleyip mikser ile 2-3 dk çırpın. Krem şantiyi yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti torbasına alın. Hazırladığınız irmikli topların üzerine sıkın. Buzdolabında
2-3 saat dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.