MUZLU MALAGA PASTA | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

MUZLU MALAGA PASTA

Malzemeler

1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yemek kaşığı Kenton Dark Kakao
3 yemek kaşığı sıvıyağ
3 yumurta
7-8 yemek kaşığı su

Arası için
1 kutu Kenton Pastacı Kreması
3 su bardağı soğuk süt
12 küçük boy muz

Üzeri için
200 g Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
80 g Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata
200 ml krema
1 paket Kenton Karamelize Fındık

Malaga-Pasta

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı, Kenton Dark Kakao, sıvıyağ, yumurta ve su ekleyip 4-5 dk çırpın. Dikdörtgen bir fırın kabına kutudan çıkan pişirme kağıdını serin. Hamuru üzerine döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 40 dk pişirin. Pişen pandispanyayı fırından alıp soğutun. Soğumuş olan pandispanyadan 12 dilim çıkarın.

Derin bir kaba soğuk süt ve Kenton Pastacı Kreması ekleyip 2-3 dk çırpın. Yuvarlak duy taktığınız Kenton Krem Şanti Poşeti veya kaşık yardımıyla kek dilimlerin üzerine kremayı koyun. Muzları kremalı kek dilimlerinin üzerine koyun.

1 paket Kenton Bitter Kuvertür Çikolatayı krema ile birlikte benmari usulü eritin. Muzların ve kekin üzerini kapatacak şekilde çikolatalı sosu gezdirin. Bir tabağa 1 paket Kenton Karamelize Fındık ekleyip yayın. Çikolata soslu kekin tabanını fındığa bulayıp servis tabağına alın.

80 g Kenton Beyaz Kuvertür Çikolatayı benmari usulü eritin. Hazırlamış olduğunuz malaga pastasının üzerine gezdirin. Buzdolabında 2 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun.