MUZLU MANOLYA PARFE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

MUZLU MANOLYA PARFE

Malzemeler

1 paket Kenton Muzlu Manolya Puding

400 ml süt (2 su bardağı süt)

2 muz

6-7 bisküvi

1 çay bardağı süt (bisküviyi ıslatmak için)

Muzlu-Manolya-Parfe

Sütü tencereye alın. Kenton Muzlu Manolya Puding kutusundan çıkan pudingi ekleyin. Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Pudingi kaseye alın. Streç film ile üzerini kapatıp soğutun. Soğumuş olan pudinge kutudan çıkan krema tozunu dökün. Mikser ile 3-4 dk çırpın.

 

Streç film serdiğiniz kaba muz dilimlerini dizin. Pudingin yarısını döküp yayın. Muz dilimlerini dizin. Kutudan çıkan bisküvi tozunu serpin. Kalan pudingi üzerine ekleyip yayın. Bisküvileri süte batırıp pudingin üzerine dizin. Streç film ile kapatın. Derin dondurucuda 6-7 saat dinlendirin.  İsteğe bağlı olarak Kenton Krem Şanti ve kutudan çıkan bisküvi tozu ile süsleyin. Dilimleyip servise sunun.

 

Not: Muz hızlı kararan bir meyve olduğu için derin dondurucudan çıkarıldığında bekletilmeden tüketilmesi tavsiye edilir.

 

Afiyet olsun.