MUZLU MANOLYA PUDİNG | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

MUZLU MANOLYA PUDİNG

Malzemeler

1 paket Kenton Manolya (Magnolia) Puding

1 muz

500 ml süt

Hazırlanışı

Tencereye sütü dökün, üzerine Kenton Manolya Puding kutusundan çıkan puding poşetinin tamamını ilave edip karıştırın. Orta ateşte kaynayıncaya kadar karıştırınız. Kaynadıktan sonra 1-2 dk daha karıştırıp ocaktan alın. Pudingi bir kaseye alıp ara ara karıştırarak ılımasını sağlayın. Ilıdıktan sonra buzdolabında en az 2 saat bekletin.

 

Soğuyan pudingi buzdolabından alıp üzerine kutunun içinden çıkan krema karışımını ilave edin ve mikser ile çırpın. Kupların dibine önce bisküvi tozu sonra üzerine hazırladığınız puding karışımını ekleyin. Tekrar bisküvi tozu ekleyip kupun kenarlarına dilimlediğiniz muzları dizin. Kalan pudingi döküp kalan bisküvi tozunu serpin. Muz dilimleri ile süsleyin. Direkt servise sunabilirsiniz veya buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servise sunabilirsiniz.

 

Afiyet olsun.

MUZLU MANOLYA PUDİNG