Malzemeler:
Kenton Manolya Tatlısı Karışımı
2,5 su bardağı süt
2 adet muz
Yapılışı:
Kenton Manolya Tatlısı Karışımı’nı 500 ml (iki buçuk su bardağı) süte karıştırarak ilave ediniz. Orta sıcaklıkta tatlınız kıvam alıncaya kadar karıştırınız. Kaynayınca 2-3 dakika karıştırarak pişiriniz. Oda sıcaklığına gelinceye kadar soğutup, daha
sonra buzdolabında en az 2 saat üzeri kapalı şekilde bekletiniz. Buzdolabından aldığınız manolya karışımının üzerine krema karışımını ilave edip elektrikli mikser ile 20-30 saniye düşük hızda, 2 dakika yüksek hızda çırpınız. Kupların dibine önce bisküvi tozunu, muzu ve üzerine hazırladığınız puding karışımını ekleyiniz. Kuplar dolana kadar tekrarlayınız. Hazırladığınız tatlıyı direkt tüketebileceğiniz gibi buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra da tüketebilirsiniz. Afiyet olsun.
