1 paket bisküvi (125 g)
1 yemek kaşığı (30 g ) eritilmiş tereyağı
1 poşet Kenton Sade Toz Krem Şanti
1,5 (bir buçuk) yemek kaşığı labne peyniri
2/3 su bardağı (bir su bardağından 2 parmak az) süt
2 adet muz
Yarım çay kaşığı tarçın
Kaseye Kenton Sade Toz Krem Şanti, süt ve
suyunu süzdüğünüz labne peynirini ekleyip çırpın. Yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın. Ayrı bir
kaseye un haline getirdiğiniz bisküvi ve eritilmiş tereyağı ekleyip karıştırın.
Kupların dibine bisküvi serpin. Kenarlarına muz dilimleri dizin. Ortasına
kremayı sıkın. Son olarak tarçın serpip buzdolabında 2 saat dinlendirip servise
sunun.
Not: Muzların
kararmaması için muzları dilimledikten sora üzerine limon suyu
gezdirebilirsiniz.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.