Malzemeler
4 adet yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 paket Kenton Muzlu Aile Boyu Puding
2,5 (iki buçuk) su bardağı un
1 paket Kenton Kabartma Tozu
Kreması için
1 paket Kenton Pasta Kreması
2 su bardağı soğuk süt
1 muz
1 poşet Kenton Krem Şanti Torbası
Üzeri için
1 muz
1 paket Kenton Karamelize Fındık
Hazırlanısı
Kaseye yumurta ve toz şekeri ekleyip 3-4 dk çırpın. Süt ve sıvı
yağı ilave edip çırpmaya devam edin. 1 poşet Kenton Muzlu Aile Boyu Puding, un
ve 1 paket Kenton Kabartma Tozu ekleyip çırpın. Yağlamış olduğunuz kek kalıbına
hamuru döküp yayın. Önceden
ısıtılmış 160 derecelik fırında 45
dk pişirin. Pişirdiğiniz keki fırından alıp soğutun.
Ayrı bir kasede 1 paket Kenton Sade Pasta Kreması ve 2 su bardağı
soğuk süt ekleyip 3-4 dk çırpın. Soğumuş olan keki yarıya bölün. Üzerine kremayı ekleyip yayın. Muz dilimleri ile süsleyin. Kenton
Karamelize Fındık serpin. İkinci katı üzerine koyun. Kalan kremayı yuvarlak duy
taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın ve kekin üzerine sıkın. Muz
dilimlerini dizin. Kenton Karamelize Fındık serpin. Buzdolabında 2-3 saat
dinlendirip servise sunun.
Afiyet olsun.