Muzlu Pudingli Kek | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Muzlu Pudingli Kek

Malzemeler

4 adet yumurta
Yarım su bardağı toz şeker
1 su bardağı süt
Yarım su bardağı sıvıyağ
1 paket Kenton Muzlu Aile Boyu Puding
2,5 (iki buçuk) su bardağı un
1 paket Kenton Kabartma Tozu

Kreması için
1 paket Kenton Pasta Kreması
2 su bardağı soğuk süt
1 muz
1 poşet Kenton Krem Şanti Torbası

Üzeri için
1 muz
1 paket Kenton Karamelize Fındık

Hazırlanışı

Kaseye yumurta ve toz şekeri ekleyip 3-4 dk çırpın. Süt ve sıvıyağı ilave edip çırpmaya devam edin. 1 poşet Kenton Muzlu Aile Boyu Puding, un ve 1 paket Kenton Kabartma Tozu ekleyip çırpın. Yağlamış olduğunuz kek kalıbına hamuru döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 45 dk pişirin. Pişirdiğiniz keki fırından alıp soğutun.

Ayrı bir kasede 1 paket Kenton Sade Pasta Kreması ve 2 su bardağı soğuk süt ekleyip 3-4 dk çırpın. Soğumuş olan keki yarıya bölün. Üzerine kremayı ekleyip yayın. Muz dilimleri ile süsleyin. Kenton Karamelize Fındık serpin. İkinci katı üzerine koyun. Kalan kremayı yuvarlak duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın ve kekin üzerine sıkın. Muz dilimlerini dizin. Kenton Karamelize Fındık serpin. Buzdolabında 2-3 saat dinlendirip servise sunun.

Afiyet olsun