3 yemek kaşığı Kenton ÖnPişirilmiş Nohut Unu
6-7 adet iri boy hurma (etli)
1.5 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
Üzeri için
300 g labne peyniri
40 g eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata
Kaseye Kenton Önpişirilmiş Nohut Unu, ezilmiş hurma ve hindistan cevizi yağı koyup yoğurun. 18-20 cm çember kalıbı pişirme kağıdı üzerine koyun. Kalıbın içine nohut unlu harcı koyup yayın. Elinizle sıkıştırarak bastırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 10-15 dk pişirin. Labne peynirini kaseye alıp çırpıcı ile karıştırın. Üzerine eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata ekleyip karıştırın. Pişirmiş ve soğutmuş olduğunuz cheesecake tabanın üzerine labne peynirli harcı döküp yayın. Buzdolabında katılaşana kadar bekletin . Dilediğiniz meyveler ile süsleyip servise sunun.
Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.