Malzemeler
1 paket Kenton Cupcake Karışımı
2 adet yumurta
Yarım su bardağı süt (100 ml)
Yarım su bardağı ayçiçeği yağı (100 ml)
Üzeri için
1 paket Kenton Cupcake Kreması
Yarım su bardağı (100 ml) soğuk su
1 adet Kenton Sarı Renkli Mimoza Pasta Süsleri
1 adet Kenton Turuncu Renkli Mimoza Pasta Süsü
1 adet Kenton Mavi Renkli Mimoza Pasta Süsü
50 g Kenton Kırmızı Renkli Şeker Hamuru
50 g eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür Çikolata
Hazırlanısı
Kaseye Kenton Cupcake Karışımı, yumurta, süt ve sıvıyağ ekleyip
4-5 dk mikser ile çırpın. Muffin kağıtlarını muffin tepsisine dizin. Hamuru
üzerlerine paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20 dk pişirin.
Pişirdiğiniz muffinleri fırından alıp soğutun. Kaseye Kenton Cupcake Kreması ve soğuk su ekleyip çırpın.
Soğumuş olan muffinlerin üzerini kremayla kaplayın. Kenton Mimoza Pasta Süsünü muffinlerin
üzerine dizin.
Eritilmiş Kenton Bitter Kuvertür
Çikolata ile artı şeklinde göz
yapın. Kenton Kırmızı Renkli
Şeker Hamuru ile ağız ve burun yapın. Cupcakelerin üzerini süsleyip servise
sunun.
Afiyet olsun.
