PEMBE GLAZÜRLÜ ÇİKOLATALI KALP KEK | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

PEMBE GLAZÜRLÜ ÇİKOLATALI KALP KEK

Malzemeler

1 paket Kenton Pandispanya Karışımı

2 yemek kaşığı Kenton Dark Kakao

3 yumurta

1 çay bardağı süt

Yarım çay bardağı Ayçiçek yağı

40 g Kenton Bitter Kuvertür Çikolata

1 paket Kenton Krokan Fındık

 

Üzerine

1 paket Kenton Pembe Renkli Glazür

15 ml su (Bir buçuk yemek kaşığı)

kalp-kek

Hazırlanışı

Derin bir mikser kabına Kenton Pandispanya Karışımını, Kenton Dark Kakao, 3 yumurta, süt, ayçiçek yağı ekleyip 4-5 dk çırpın. Üzerine eritilmiş Kenton Bitter Çikolata ve Kenton Krokan Fındık ekleyip spatula ile karıştırın. Yağladığınız kalp şeklindeki kek kalıbına hamuru döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 45 dk pişirin. Keki fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Kenton Pembe Renkli Glazürü derin bir kaseye boşaltın. Üzerine bir buçuk yemek kaşığı suyu ekleyip karıştırın. Soğumuş olan keki kalıbından çıkarıp ters çevirin ve servis tabağına alın. Üzerine hazırlamış olduğunuz glazürü gezdirin ve Kenton Kalp Şekilli Dekor Pasta Süsü ile süsleyin. 3-4 saat dinlendirdikten sonra servise sunun.

Afiyet olsun.