PEYNİRLİ OTLU KREP | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

PEYNİRLİ OTLU KREP

Malzemeler

1 çay bardağı Kenton Ön pişirilmiş Kuru Fasulye unu
1,5 (bir buçuk) çay bardağı Kavrulmuş Kara Buğday unu veya Tam buğday unu
2 yumurta
1 su bardağı süt
2-3 adet ince kıyılmış taze soğan
3-4 dal ince kıyılmış dereotu
1 su bardağı ince kıyılmış beyaz peynir
1 çay kaşığı tuz

Pişirmek için
1 yemek kaşığı zeytinyağı

Üzeri için
3-4 dal çeri domates
2-3 dal ince kıyılmış dereotu

peynirli-krep

Hazırlanışı

Kaseye yumurtaları ekleyip çırpıcı ile çırpın. Üzerine sütü ilave edip çırpmaya devam edin. Kenton Ön pişirilmiş Kuru Fasulye Unu, Kavrulmuş Kara Buğday unu veya Tam buğday unu ve tuz ekleyip karıştırın. Son olarak taze soğan, dereotu ve peynir ilave edip karıştırın. Tavaya 1 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyip ısıtın. Üzerine hazırladığınız hamuru döküp yayın. Her iki tarafını da kızartıp servis tabağına alın. Çeri domates ve dereotu ile süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun