Malzemeler
1 paket Kenton Kakao (25 g)
1 su bardağı süt
1.5 yemek kaşığı tereyağı
Yarım su bardağı toz şeker
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
2 paket kakaolu bisküvi (350 g)
Arası için
1 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti
2/3 su bardağı (150 ml-yarım su bardağından biraz fazla) soğuk süt
2 su bardağı rendelenmiş hindistan cevizi
Üzeri için
80 g eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata
2 yemek kaşığı kırılmış Antep fıstığı
Hazırlanısı
Sos tenceresine süt, toz şeker ve Kenton Kakao ekleyip karıştırın. Şeker eridikten sonra üzerine tereyağı ilave edip karıştırın. Kaynamadan ocaktan alın. Un haline getirdiğiniz bisküvilerin üzerine döküp karıştırın. Ayrı bir kaseye Kenton Çilekli Krem Şanti ve soğuk süt ekleyip çırpın. Rendelenmiş hindistan cevizini de ekleyip karıştırın. Bisküvili harcı streç film serdiğiniz tezgaha alıp yayın. Üzerine tekrar streç film serip merdane ile dikdörtgen olacak şekilde açın. Üzerine krem şanti harcını koyup yayın. Alttaki streç film yardımıyla rulo şeklinde sarın. Tekrar streç film ile sarıp derin dondurucuda katılaşana kadar bekletin. Servis öncesi üzerini eritilmiş Kenton Kuvertür Beyaz Çikolata gezdirip Antep fıstığı serpin. Dilimleyerek servise sunun.
Afiyet olsun.