Malzemeler:
1 su bardağı mandalina suyu
2 yemek kaşığı Kenton Buğday Nişastası
2 su bardağı su
Yarım su bardağı şeker
Muhallebi için:
Kenton Sakızlı Muhallebi Karışımı
2,5 su bardağı süt
Üzeri için:
Kenton Sade Krem Şanti
Portakal
Yapılışı:
Portakal peltesi için Kenton Buğday Nişastası, portakal suyu, su ve şekeri bir tencereye alıp, sürekli karıştırarak pişirin. Portakalı soyup dilimleyin. Muhallebi için Kenton Sakızlı Muhallebi Karışımı ile sütü karıştırıp, koyulaşana kadar sürekli karıştırarak pişirin. Servis kuplarına önce muhallebi ardından pelteyi daha sonra tekrar muhallebi ve pelte olacak şekilde lezzet katlarını çıkarın Üzeri için Kenton Sade Krem Şanti’yi süt ile çırpıp, sıkma torbası yardımıyla şekil verin. Portakal ile süsleyin. Afiyet olsun.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.