Pratik Tavuk Göğsü Pastası | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

Pratik Tavuk Göğsü Pastası

Malzemeler

Malzeme

2 paket Kenton Tavuk Göğsü

500 ml süt

1 paket kakaolu bisküvi

 

Üzerine

1 paket Kenton Bitter Çikolatalı Sos

350 ml süt

1 paket Kenton Karamelize Fındık

1 kivi

tavuk-göğsü-pastası

Hazırlanışı

2 paket Kenton Tavuk Göğsü tencereye alın. Üzerine sütü ekleyip koyulaşana kadar pişirin. Baton kek kalıbına streç film serin. Tavuk Göğsünü kalıba döküp yayın. Üzerini tek sıra bisküvi ile kaplayın. Streç film ile üzerini kapatıp 4-5 saat tercihen 1 gece buzdolabında dinlendirin.

 

Sos tenceresine 1 paket Kenton Bitter Çikolatalı sosu dökün. Üzerine sütü ekleyip koyulaşana kadar karıştırıp pişirin. Tatlınızı servis tabağına ters çevirin. Üzerinden kalıbı ve streç filmi alın. Çikolata sosunu gezdirin. Kenton Karamelize Fındık serpin. Son olarak kivi dilimleri ile süsleyip buzdolabında 1 saat bekletip servise sunun.

Afiyet olsun.