PUDİNG DOLGULU KEK | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

PUDİNG DOLGULU KEK

Malzemeler

Kek için

1 paket Kenton Limon Kabuklu Kek

3 yumurta

100 ml sıvıyağ

150 ml süt

 

Puding Dolgusu için

1 paket Kenton Aile Boyu Kakaolu Puding

800 ml süt

 

Üzerine

1 paket Kenton Karamelize Fındık

 

Hazırlanışı

Derin bir kaseye 3 yumurtayı, 150 ml sütü ve 100 ml sıvıyağı alın. Üzerine 1 paket Kenton Limon Kabuklu Keki dökün. Mikser ile 4-5 dk çırpın. Yağlayıp unladığınız kare fırın kabına hamuru döküp yayın. Önceden ısıtılmış 175 °C lik fırında 35-40 dk pişirin. Pişen keki fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

1 paket Kenton Aile Boyu Kakaolu Puding’i 1 su bardağı süt ile karıştırın. Tencereye kalan 3 su bardağı (600 ml) sütü ekleyin. Üzerine pudingi ekleyip karıştırın. Koyulaşana kadar karıştırarak pişirin. Pudingi ocaktan alın ve ara ara karıştırarak ilk sıcaklığının gitmesini sağlayın.

 

Limon Kabuklu kekin üzerinde duy veya başka bir aparat yardımıyla delikler çıkarın. Hazırladığınız pudingi deliklerin içine doldurun. Kalan puding ile kekin üzerini kapatın. Kenton Karamelize Fındığı üzerine serpin. Buzdolabında 3-4 saat dinlendirip servise sunun.

 

Afiyet olsun.

urun1-7-3