Malzemeler:
1 paket Petibör bisküvi
1 çay bardağı süt
1 yemek kaşığı eritilmiş tereyağı
1 yemek kaşığı Kenton Kakao
1 yemek kaşığı Kenton Pudra Şekeri
Üzeri için:
Beyaz Çikolata
Kenton Tatlı Şefi Pasta Süsü Seçenekleri
Kürdan
Yapılışı:
Uygun bir kapta bisküvileri iyice ezin. Kenton Kakao, Kenton Pudra Şekeri, eritilmiş tereyağı ve sütü bisküvilerin üzerine dökün. Karışım kıvam alana kadar yoğurun ve buzdolabında 1 saat dinlendirin. Dinlendirdiğiniz tatlınızdan ceviz büyüklüğünde parçalar alın. Parçaları benmari usulü erittiğiniz çikolataya batırın. Ardından tatlınızı Kenton Tatlı Şefi Pasta Süsü Seçenekleri ile süsleyin. Afiyet olsun.