REVANİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

REVANİYE

Malzemeler

125 g tereyağı (oda ısısında beklemiş)
1,5 (bir buçuk) su bardağı un

Şerbeti İçin
1,5 (bir buçuk) su bardağı toz şeker
1,5 (bir buçuk) su bardağı su
1 tatlı kaşığı limon suyu

Üzeri İçin
1 poşet Kenton Kaymak Tadında Şanti
1 su bardağına yakın soğuk süt
Yarım çay bardağı Kenton Ahududu Küpleri
Yarım çay bardağı Kenton Fındık Krokan
1 adet Kenton Krem Şanti Torbası

Hazırlanışı

Şerbet için toz şeker ve suyu alıp kaynatın. Kaynadıktan 5 dakika sonra limon suyunu ekleyip karıştırın. Bir taşım kaynatıp ocaktan alıp soğutun.

Hamur için un ve tereyağını kaseye alıp iyice yoğurun. Hamurdan ceviz büyüklüğünde bezeler koparıp yuvarlayın. Ufak bir kapak yardımıyla hamurun kenarlarına desen yapın. Ortasına da parmağınızın ucu ile bastırıp çukur oluşturun. Az yağladığınız fırın kabına alıp önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Pişen kurabiyeleri fırından alır almaz şerbetle buluşturun. En az 2 saat dinlendirin.

Üzeri için 1 poşet Kenton Kaymak Tadında Şantiyi 1 su bardağına yakın soğuk süt ile çırpın. Kremayı yıldız duy taktığınız Kenton Krem Şanti Torbasına alın. Tatlılarınızın ortasına kremayı sıkın. Kenton Ahududu Küpleri ve Kenton Fındık Krokan ile süsleyip servise sunun.

Afiyet olsun