ROKOKO PASTASI | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

ROKOKO PASTASI

Malzemeler

2 paket kakaolu bisküvi
75 g eritilmiş tereyağı

Üzeri için
1 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti
1 poşet Kenton Sade Krem Şanti
1,5 (bir buçuk) su bardağı soğuk süt
100 g çilekli dondurma
100 g kaymaklı dondurma

Üzeri için
100 g eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata
1 çay bardağı Kenton Ahududu Küpleri
1 çay bardağı Kenton Karamelize Fındık

Hazırlanışı

Bisküvileri un haline getirin. Üzerine tereyağı ekleyip karıştırın. Kelepçeli kek kalıbının tabanına streç film serin. Üzerine kakaolu bisküviyi döküp yayın ve kaşığın tersi ile bastırın.

Kaseye 1 poşet Kenton Çilekli Krem Şanti ve sütün yarısını ekleyip çırpın. Hacmi 2 katına çıkınca oda ısısında 10 dk beklettiğiniz çilekli dondurmayı ilave edip spatula ile karıştırın. Bisküvinin üzerine döküp yayın. Ayrı bir kaseye 1 poşet Kenton Sade Krem Şanti ve kalan sütü ekleyip çırpın. Hacmi 2 katına çıkınca oda ısısında 10 dk beklettiğiniz kaymaklı dondurmayı ilave edip spatula ile karıştırın. Çilekli kremanın üzerine döküp yayın. Derin dondurucuda 5-6 saat bekletin. Pastayı servis tabağına alın. Üzerine eritilmiş Kenton Kuvertür Bitter Çikolata gezdirin. Kenton Ahududu Küpleri ve Kenton Karamelize Fındık serpip servise sunun.

Afiyet olsun