ROMANTİK KEK | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

ROMANTİK KEK

Malzemeler

Kek için

1 paket Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımı

3 yumurta

75 ml (7-8 yemek kaşığı) su

25 ml (2-3 yemek kaşığı) ayçiçeği yağı

25 gr Kenton Kakao

1 paket Kenton Ahududu Küpleri

1 paket Kenton Fıstık Krokan

 

Arasına

Birbuçuk paket Kenton Sade Krem Şanti

1 su bardağı soğuk süt

50 g eritilmiş Kenton Beyaz Kuvertür Çikolata

1 adet Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisi

 

Üzerine

1 paket Kenton Kalp Şekilli Dekor Bitter Çikolata

1 çay bardağı Kenton Pudra Şekeri

romantik kek

Hazırlanışı

Kenton Vanilyalı Pandispanya Karışımını, yumurtaları, ayçiçeği yağını ve Kenton Kakaoyu derin bir kaba alıp mikser ile 4-5 dk çırpın. Kenton Ahududu Küplerini ve Kenton Fıstık Krokanı ekleyip karıştırın. Yağladığınız kalpli kelepçeli kek kalıbına harcı döküp yayın. Önceden ısıtılmış 160 °C lik fırında 45 dk pişirin. Pişen keki fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Kenton Sade Krem Şantiyi soğuk süt ile çırpın. Üzerine eritilmiş beyaz çikolatayı ve birkaç damla Kenton Kırmızı Gıda Renklendiricisini ilave edip tekrar çırpın. Yıldız uç taktığınız Kenton Krema Sıkma Poşetine kremayı alın. Keki yarıya bölün, birinci kata kremayı sürün. İkinci katın ortasından kalp şeklindeki kurabiye kalıp ile kekin ortasından kalp çıkarın. Kremalı kekin üzerine ikinci katı koyun. Çay süzgeci yardımıyla Kenton Pudra Şekeri serpin. Ortasına kalan kremayı sıkın. Kenton Kalp Şekilli Dekor Bitter Çikolata ile süsleyip servise sunun.

 

Afiyet olsun.