SANDVİÇ KURABİYE | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

SANDVİÇ KURABİYE

Malzemeler

Kurabiye için

1 paket Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımı

1 yumurta

75 g oda ısısında yumuşamış tereyağı

1 paket Kenton Kakao (25 g)

 

Arasına

1 kutu (2 poşet)  Kenton Kaymak Tadında Krem Şanti

2 su bardağı soğuk süt

Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitleri

sandviç kurabiye

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Vanilyalı Kurabiye Karışımını alın. Üzerine kakaoyu, yumurtayı, tereyağını ve zencefili alıp yoğurun. Hamuru tezgaha alın. Üzerine streç film serip merdane ile yarım santim kalınlığında açın. Çay bardağı yardımıyla daireler çıkarın.  Kutunun içinden çıkan pişirme kağıdını serdiğiniz tepsiye alın. Önceden ısıtılmış 170 °C lik fırında pembeleşinceye kadar pişirin. Kurabiyelerinizi fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

 

Kenton Kaymak Tadında Krem Şantiyi, soğuk süt ile çırpın. Kremayı yuvarlak uç taktığınız Kenton Krema Sıkma poşetine alın. İki kurabiye arasına kremayı sıkıp sandviç yapın. Kurabiyenin krema kısmını Kenton Renkli Pasta Süsü çeşitlerine batırıp servise sunun.

 

Afiyet olsun.