Malzemeler:
150 g yumuşatılmış tereyağı
1 paket Kenton Şekerli Vanilin
6 çorba kaşığı kahverengi şeker
2 çorba kaşığı fıstık ezmesi
400 g un
200 g süt
1 su bardağı Kenton Damla Çikolata
Üzeri için:
Kenton Tatlı Şefi Glazür Kırmızı
280 g bitter kuvertür çikolata
Yapılışı:
Yumuşatılmış tereyağını ve şekeri iyice çırpın. Ardından Kenton Şekerli Vanilin ve fıstık ezmesini ekleyip kabarana kadar çırpmaya devam edin. Unu ve sütü de ilave ederek karıştırın. Son olarak Kenton Damla Çikolata’yı ekleyin. Hazırladığınız karışımı, yağlı kağıt ile kaplanmış fırın tepsisine dökün. Bastırarak düzleştirin ve buzdolabında yarım saat soğutun. Hamuru buzdolabından alın ve kalp şeklindeki kalıbınız ile parçalar çıkarın. Hazırladığınız parçaları yağlı kağıt serili tepsiye dizerek önceden ısıtılmış 175 derece fırında 15-20 dakika pişirin. Beyaz ve bitter çikolataları benmari usulü eritin. Fırından çıkardığınız kurabiyeleri, eritilmiş bitter çikolataya batırın ve yağlı kağıt üzerine donması için bırakın. Süslemek için Kenton Tatlı Şefi Glazür Kırmızı’yı hazırlayın ve tatlınızın üzerinde şerif şeklinde gezdirin. Afiyet olsun.