Malzemeler:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı
3 yumurta
75 ml su
Kenton Sade Krem Şanti
1 su bardağı süt
Üzeri için:
Kenton Çilekli Krem Şanti
1 su bardağı süt
Kenton Tatlı Şefi Şeker Hamuru Beyaz
Kenton Tatlı Şefi Şeker Hamuru Kırmızı
Yapılışı:
Kenton Tatlı Şefi Vanilyalı Pandispanya Karışımı’nı paketin üzerindeki tarife uygun bir şekilde hazırlayın. Hazırladığınız karışımı kalp şeklindeki bir kalıba dökerek 180 derecelik fırında pişirin. Üzeri kızaran kekinizi kenara alıp soğumaya bırakın. Bir yandan Kenton Sade Krem Şanti’yi süt ile çırpın. Hazırladığınız keki ikiye bölüp arasına krem şantiyi dikkatlice sürün. Pastanızın üzerini Kenton Tatlı Şefi Şeker Hamuru Beyaz ile kaplayın. Süsleme kısmına geçmeden önce Kenton Çilekli Krem Şanti’yi süt ile çırpın. Sıkma aparatının yardımıyla krem şantinizle pastanızın üzerine gül desenleri verin. Dilerseniz Kenton Tatlı Şefi Şeker Hamuru Kırmızı ile kalp şekilleri kesip pastanızı süsleyebilirsiniz. Afiyet olsun.