TAVUK GÖĞSÜ | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

TAVUK GÖĞSÜ

Malzemeler

Kenton Tavukgöğsü

500ml (2,5 su bardağı) süt

25 g (1 yemek kaşığı) margarin

TAVUKGOGSU

Hazırlanışı

500ml (2,5 su bardağı) sütü bir tencereye boşaltın. Üzerine toz karışımı ilave edin. Orta ateşte sürekli karıştırarak pişirin.

 

Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve üzerine 25 g (1 yemek kaşığı) margarin ilave edin. 3-4 dakika daha pişirmeye devam edin.

 

Ateşten aldıktan sonra, yağlanmış 15x25cm boyutlarındaki borcama dökün. Oda sıcaklığına gelince buzdolabına koyun ve 2-3 saat soğuttuktan sonra dilimleyerek servis yapın.

 

Afiyet olsun.

uygulama