Türk Bayrağı Cupcake | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Türk Bayrağı Cupcake

Malzemeler

1 paket Kenton Cupcake Karışımı
2 yumurta
100 ml süt (yarım su bardağı)
100 ml sıvıyağ (yarım su bardağı)

Üzerine
1 paket Kenton Cupcake Kreması
1 paket Kenton Beyaz Şeker Hamuru
1 paket Kenton Kırmızı Şeker Hamuru
100 ml soğuk su (yarım su bardağı)
1 yemek kaşığı Kenton Mısır Nişastası

türk-bayrağı-uzak

Hazırlanışı

Mikser kabına 1 paket Kenton Cupcake Karışımını alın. Üzerine yumurtaları, sütü, sıvıyağı alıp çırpın. Kutunun içinden çıkan cupcake kağıtlarını cupcake tepsisine yerleştirin. Üzerine hazırladığınız cupcake hamurunu paylaştırın. Önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 25 dk pişirin. Pişen cupcakeleri fırından çıkarıp soğumaya bırakın.

Kenton Cupcake Kremasını mikser kabına alın. Üzerine soğuk su ekleyip çırpın. Yuvarlak duy taktığınız krema sıkma poşetine kremayı alın. Soğumuş olan cupcakelerin üzerine kremayı sıkın. Hazırlamış olduğunuz cupcakeleri derin dondurucuda 20 dk bekletin.

Kenton Beyaz ve Kırmızı Şeker Hamurunu tezgaha alın. Türk bayrağı silikon kalıbının ay ve yıldız bölümüne elinizle yumuşattığınız beyaz şeker hamurunu yerleştirin. Hafifçe bastırıp ay ve yıldız şeklini almasını sağlayın. Su ile üzerini hafif ıslatın. Kırmızı şeker hamurunu ay ve yıldızın üzerine kapatıp bastırın. Ters çevirip kalıptan çıkarın. Derin dondurucudan çıkardığınız cupcakelerin üzerine bayrakları yapıştırıp servise sunun.