Unicorn Pasta Tarifi | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

Türkçe dil

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

Unicorn Pasta Tarifi

Doğum günlerinin favorisi Unicorn karakteri ile miniklerimiz için çok sevimli bir pasta hazırladık. Unicorn pasta tarifi birçok annenin rahatça yapabileceği pratik bir tarif.
Çocuklarınızın doğum günleri veya özel günler için bu tarifi kolayca uygulayabilirsiniz. Birlikte pasta yapmanın eğlencesi ve ardında bıraktığı harika anılar için pastayı beraber hazırlamanızı öneririz.

Unicorn Pasta Tarifi için pasta malzemeleri listesini önceden hazırlamayı da unutmayın. Tarifimizi sizler için detaylı bir şekilde hazırladık ama uygulaması konusunda bizlere sormak istediklerinizi veya önerileriniz olursa iletişim sayfamızdan bize iletebilirsiniz.

Malzemeler

1 Paket Kenton Pandispanya Karışımı
3 Yumurta
7-8 Yemek kaşığı su

Arası için
1 Paket Kenton Kakaolu Pasta Kreması
2,5 (iki buçuk) Su bardağı soğuk süt (500 ml)

Üzeri için

1 Paket (2 poşet) Kenton Sade Krem Şanti
1,5 (Bir buçuk) Su bardağı soğuk süt
1 Adet Kenton Sarı Renkli Gıda Renklendiricisi
1 Adet Kenton Mavi Renkli Gıda Renklendiricisi
1 Adet Kenton Kırmızı Renkli Gıda Renklendiricisi
1 Paket Kenton Beyaz Renkli Şeker Hamuru
Yarım paket Kenton Pembe Renkli Şeker Hamuru
Çeyrek paket Kenton Siyah Renkli Şeker Hamuru
Çeyrek paket Kenton Sarı Renkli Şeker Hamuru
3 Poşet Kenton Krem Şanti Torbası
2 Yemek kaşığı Kenton Mısır Nişastası

Hazırlanışı

Derin bir kaba Kenton Pandispanya Karışımı, yumurta ve su ekleyip 4-5 dk çırpın. Karışımı pişirme kağıdı serdiğiniz ve kenarlarını yağladığınız kelepçeli kek kalıbına döküp yayın. Kek harcını önceden ısıtılmış 160 derecelik fırında 35-40 dk pişirin. Pişen pandispanyayı fırından alıp soğutun.

Pasta kreması için Kenton Kakaolu Patsa Kremasını kaseye alın. Üzerine soğuk sütü ekleyip 3-4 dk çırpın. Pandispanyayı 3 kat olacak şekilde katlarına ayırın. Üst kat hariç her katına kremayı sürün.
Başka bir kaseye 2 poşet Kenton Sade Krem Şantiyi ekleyin. Üzerine soğuk süt ekleyip 3-4 dk çırpın. Krem Şantinin yarısından fazla bir kısmını ayırın. Kalan krem şanti ile pastanızın dışını kaplayın.

Kenton Beyaz Şeker Hamurunun yarısından fazlasını tezgaha alın. Üzerine Kenton Mısır Nişastası serpip merdane yardımıyla pastanızı kaplayacak büyüklükte açın. Pastanızın dışını kaplayın.
Pastanızın alt kısmını Kenton Pembe Renkli Şeker Hamuru ile şerit yapıp kaplayın. Beyaz ve pembe renkli şeker hamuru ile kulak yapın ve kürdan yardımıyla pastaya batırın.
Boynuz için Sarı Renkli Kenton Şeker Hamurunu rulo haline getirin. İkiye katlayıp kıvırın. Kürdan yardımıyla pastaya batırın. Siyah renkli şeker hamuru ile göz yapıp pastaya yapıştırın.
Ayırdığınız krem şantiyi 3 kaseye paylaştırın. İlk kaseye birkaç damla Kenton Kırmızı Renkli Gıda Renklendiricisi damlatın. Diğer kaseye birkaç damla Kenton Mavi Renkli Gıda Renklendiricisi damlatın. Son kaseye de yine birkaç damla Kenton Mavi ve Sarı Renkli Gıda Renklendiricisi damlatıp karıştırın. Hazırladığınız renkli kremaları duy taktığınız 3 ayrı Kenton Krem Şanti Torbasına alın. Pastanızın kulak ve boynuz kısmını renkli kremalar ile süsleyip servise sunun.

Not: Hazırladığınız pastayı hemen servis etmeyecek iseniz renkli krem şanti süsleme kısmını servis anından önce yapın. Şeker hamuru ile kaplanmış olan pastanızı buzdolabında bekletemeyecek olduğunuz için krem şantili kremalar oda ısısında uzun süre beklemeyecektir.

Afiyet olsun.