TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:
3 yumurta
100 ml (yarım su bardağı) sıvı yağ veya 100 g yumuşak margarin
150 ml (3/4 su bardağı) süt
Kalıp
24 cm çapında dilimli derin kek kalıbı
Pişirme süresi : yaklaşık 40 dakika
Fırın ayarı : 175 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.
HAZIRLANILIŞI :
1 Hamurun hazırlanışı
Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açın. Un karışımına sıvı yağ veya margarin, yumurta ve sütü ilave edip mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 2-3 dakika çırpın.
2 Hamurun pişirilmesi
Hamuru margarin ile yağlanmış kalıba dökerek belirtilen fırın ayarında 40 dakika pişirin.
3 Servis
Fırından aldığınız keki 10-15 dakika soğuttuktan sonra kalıptan çıkarın. İyice soğuduktan sonra dilimleyerek servis yapın.
ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. tarifine göre hazırlanmış üründe |
Enerji (kcal)-(kj) | 303-1274 |
Yağ (g) | 10,66 |
Karbonhidrat (g) | 45,41 |
Protein (g) | 6,34 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.