Bir tencereye 100g margarin, 400ml (2 su bardağı) su veya süt koyup kaynatın. Üzerine poşeti boşaltın ve devamlı karıştırarak pişirin. Kaynamaya başlayınca ocağı kısın ve tencerenin kapağını kapatın. Suyunu tamamen çekince ocağı kapatın. Helvayı kaşık ile birkaç kez alt üst ederek karıştırdıktan sonra, 10-15 dakika dinlenmeye bırakın. Süre sonunda sıcak olarak veya tamamen soğuyunca arzuya göre, tarçın serperek servis yapın.
Öneri : İsteğinize göre, margarin yerine 50ml (yarım çay bardağı) sıvı yağ kullanarak da hazırlayabilirsiniz.
NERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. hazırlanmış üründe | |
Su ile | Süt ile | |
Enerji (kcal)-(kj) | 266-1120 | 296-1247 |
Yağ (g) | 8,45 | 10,15 |
Karbonhidrat (g) | 45,00 | 47,27 |
Protein (g) | 2,50 | 4,01 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.