Büyük bir kaseye 400 ml (2 su bardağı) kaynar derecede su koyun. Poşetin tamamını kaşıkla karıştırarak boşaltın. Çözününceye kadar karıştırmaya devam edin. Kalıplara veya kaselere koyarak oda sıcaklığına gelinceye kadar bekletin. (Meyve ile tüketecekseniz jelinizi hazırladıktan hemen sonra meyveleri ilave edebilirsiniz.) Buzdolabında istenilen sertliğe ulaştıktan sonra (yaklaşık 4 saat) servis yapın. Kenton Jel çeşitlerini tart ve pastalarda yardımcı malzeme olarak da kullanabilirsiniz.
ÖNERİ: Pasta uygulamaları için buzdolabında soğutulmuş jeli mikser ile çırpın ve krem şanti üzerine yayın.
ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g tarifine göre hazırlanmış ürün |
Enerji (kj)-(kcal) | 315-74 |
Yağ (g) | 0 |
-Doymuş yağ (g) | 0 |
Karbonhidrat (g) | 16 |
-Şekerler (g) | 16 |
Protein (g) | 2,5 |
Tuz (g) | 0 |
Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.