1 poşetin tamamını 200 ml. (1 su bardağı) soğuk süte ilave ediniz. Elektrikli mikser ile 20-30 saniye düşük hızda, 2-3 dakika yüksek hızda çırpınız. Hazırladığınız şantiyi buzdolabında soğutup istenen sertliğe ulaştıktan sonra kullanabilirsiniz.
Öneri : Eğer dilimler halinde servis yapmak istiyorsanız, çırpılmış şantiyi strech filme döküp 4-5 cm çapında rulo yapınız. Buzlukta 1-2 saat soğuttuktan sonra kullanacağınız kadarını dilimleyiniz, tamamını çözdürmeyiniz.
Kaymak Tadında Şanti’yi şuruplu tatlılarla veya elma, ayva, vb… meyve tatlılarıyla birlikte sunabileceğiniz gibi kahvaltılarınızda bal ile de tüketebilirsiniz.
| ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. tarifine göre hazırlanmış üründe |
| Enerji (kcal)-(kj) | 166,31-694,26 |
| Yağ (g) | 10,03 |
| Karbonhidrat (g) | 15,34 |
| Protein (g) | 3,67 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.