KUTUNUN İÇİNDEN ÇIKANLAR:
350g Un Karışımı
15 adet Kağıt Kek Kalıbı
TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:
Vanilyalı Cupcake yapmak için:
2 yumurta
100 ml (yarım su bardağı) sıvı yağ
100 ml (yarım su bardağı) süt
Kakaolu Cupcake yapmak için:
2 yumurta
100 ml (yarım su bardağı) sıvı yağ
140 ml (1 çay bardağı) süt
25 g (2-3 yemek kaşığı) kakao
Pişirme süresi : 20-25 dakika
Fırın ayarı : 180 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.
1 Ön hazırlık
Kağıt cup cake kalıplarını tepsiye diziniz. Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için açınız.
2 Hamurun hazırlanışı
Çırpma kabına koyduğunuz un karışımına, vanilyalı ve kakaolu cupcake hazırlama tercihinize göre, “Tarife ilave edilecekler” kısmında bahsedilen malzemeleri ilave ediniz. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 2-3 dakika çırpınız.
2 Hamurun pişirilmesi
Hamuru iki kaşık yardımı ile kağıt kalıplara paylaştırınız. Cupcake’lerin süslenebilmesi için çok kabarmasını istemediğimizden kalıpları tamamen doldurmayınız, yaklaşık bir parmak boşluk bırakınız. Belirtilen fırın ayarı ve pişirme süresine göre üzeri hafif kızarıncaya kadar pişiriniz. Fırından çıkardıktan sonra servis tabağına alınız ve soğuduktan sonra servis yapınız.
3 Süsleme
Hazırlanan cupcakelerinizi Kenton Dekor Serisi ile istediğiniz gibi süsleyebilir, muhteşem sunumlar hazırlayabilirsiniz.
| ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. tarifine göre hazırlanmış kekin |
| Enerji (kcal)-(kj) | 313-1316 |
| Toplam yağ (g) | 11,4 |
| -Doymuş yağ (g) | 3,4 |
| Karbonhidrat (g) | 47,5 |
| -Şeker | 24,4 |
| Lif (g) | 1,1 |
| Protein (g) | 4,6 |
| Tuz (g) | 0,9 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.