TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:
Vanilyalı Pandispanya yapmak için:
3 yumurta
75 ml (7-8 yemek kaşığı) su
Kakaolu Pandispanya yapmak için:
3 yumurta
75 ml (7-8 yemek kaşığı) su
25 ml (2-3 yemek kaşığı) sıvı yağ
25 g (2-3 yemek kaşığı) kakao
Arzuya göre bir tutam tarçın
Kalıp
26 cm çapında kelepçeli kek kalıbı
Pişirme süresi : 30-40 dakika
Fırın ayarı : 160-170 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.
1 Hamurun hazırlanışı
Çırpma kabına koyduğunuz un karışımına, vanilyalı ve kakaolu pandispanya hazırlama tercihinize göre, “Tarife ilave edilecekler” kısmında bahsedilen malzemeleri ilave ediniz. Mikser ile önce düşük, sonra yüksek devirde 4 dakika çırpınız.
2 Hamurun pişirilmesi
Hamuru 26 cm çapında ve pişirme kağıdı serilmiş, yanları yağlanmış kalıba döküp üzerini düzeltiniz. Belirtilen fırın ayarı ve pişirme süresine göre pişiriniz. Fırından alıp soğuması için bekletiniz ve kalıptan çıkarınız.
3 Süsleme
Soğuyan pandispanyayı enlemesine 2 veya 3 parçaya kesiniz, kat aralarını ve üzerini uygun malzemeler ile süsleyerek servis yapınız.
ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g. tarifine göre hazırlanmış kekin |
Enerji (kcal)-(kj) | 269-1138 |
Toplam yağ (g) | 3,2 |
-Doymuş yağ (g) | 2,6 |
Karbonhidrat (g) | 54,5 |
-Şeker | 25,2 |
Lif (g) | 0,6 |
Protein (g) | 5,2 |
Tuz (g) | 0,7 |
Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.