Jelatin kullanarak birçok sıvı madde jel haline getirilebilir. İster tart, cheesecake, pastalar için parlaklık veren kaplama olarak; isterseniz sos, meyve suyu gibi sıvılara kıvam vermek ve dolguya dönüştürmek için kullanılabilirsiniz.
Puding, panna cotta, sufle gibi birçok tatlıda süte, kremaya katılarak kıvamlı bir tatlı elde etmek için de kullanabilirsiniz.
Jelatin, canlılarının kemiklerinin sağlamlığını veren mucizevi bir protein olan kollajenin saflaştırılmış halidir. Güçlü bir protein kaynağı olup, yağ ve karbonhidrat içermez, kolay sindirilebilir bir yapıya sahiptir. Doğal bir gıda olması, şeffaf olması ve tek başına bir tada sahip olmaması pastacılıkta kullanım için avantajdır.
ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ | 100 g |
Enerji (kj)-(kcal) | 1462-344 |
Toplam yağ (g) | 0 |
-Doymuş yağ (g) | 0 |
Karbonhidrat (g) | 0 |
-Şekerler (g) | 0 |
Protein (g) | 86 |
Tuz (g) | <0,5 |
Bu ürün, alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu hiçbir içerik içermez.
Sepetinizde ürün bulunmuyor.