Vanilyalı Kurabiye Karışımı | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo
Anasayfa / Pasta Süsleme Malzemeleri / Vanilyalı Kurabiye Karışımı
vanilyalı kurabiye karışımı

Vanilyalı Kurabiye Karışımı

TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:
1 yumurta
75 g [2,5 (iki buçuk) yemek kaşığı] yumuşak margarin veya tereyağı

 Pişirme süresi : 15-25 dakika
Fırın ayarı : 180 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.

1 Hamurun hazırlanışı

Fırını belirtilen dereceye ayarlayıp ısınması için önceden açınız. Un karışımını yumurta ve margarin ile karıştırarak ele yapışmayacak bir hamur elde edinceye kadar yoğurunuz. Daha sonra hamuru ikiye ayırıp her bir parçayı merdane ile 0,5cm kalınlığında açınız.

2 Hamurun kesilmesi ve pişirilmesi

Kalıp veya bardak ağzı ile kestiğiniz hamur parçalarını pişirme kağıdı serilmiş fırın tepsisine diziniz. Fırının orta rafında kurabiyelerin üzeri hafif kızarıncaya kadar pişiriniz.

3 Süsleme

Hazırlanan kurabiyelerinizi Kenton Dekor Serisi ile istediğiniz gibi süsleyebilir, muhteşem sunumlar hazırlayabilirsiniz.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. (tarifine göre hazırlanmış kurabiye)
Enerji (kcal)-(kj) 368-1547
Toplam yağ (g) 12,6
-Doymuş yağ (g) 3,3
Karbonhidrat (g) 56,0
-Şeker 17,5
Lif (g)   2,1
Protein (g)   6,6
Tuz (g)   0,4

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Buğday unu