VANİLYALI MANOLYA PUDİNG | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo

VANİLYALI MANOLYA PUDİNG

Malzemeler

1 paket Kenton Vanilyalı Manolya Puding

1 paket Kenton Krokan Fındık

500 ml süt

vanilyalı-manolya

Hazırlanışı

Tencereye sütü dökün, üzerine kutunun içinden çıkan Kenton Vanilyalı Manolya Puding poşetinin tamamını ilave edip karıştırın. Orta ateşte kaynayıncaya kadar karıştırınız. Kaynadıktan sonra 1-2 dk daha karıştırıp ocaktan alın. Pudingi bir kaseye alıp ara ara karıştırarak ılımasını sağlayın. Ilıdıktan sonra buzdolabında en az 2 saat bekletin.

 

Soğuyan pudingi buzdolabından alıp üzerine kutunun içinden krema karışımını ilave edin ve mikser ile çırpın. Kupların dibine önce kutunun içinden çıkan bisküvi tozu sonra üzerine hazırladığınız puding karışımını ekleyin. Tekrar bisküvi tozu ekleyip Kenton Korkan Fındık serpin. Kalan pudingi döküp kalan bisküvi tozunu serpin. Son olarak Kenton Krokan Fındık serpin.

 

Direkt veya buzdolabında 1-2 saat beklettikten sonra servise sunabilirsiniz.

 

Afiyet olsun.