Vanilyalı Pandispanya Karışımı | Kenton - Mutfakta Ona Güvenirim!

|

ingilizce dil

|

rusça dil

|

arapça dil

|

ispanyolca dil

|

çince dil

kenton tatlı şefi logo
Anasayfa / Pasta Süsleme Malzemeleri / Vanilyalı Pandispanya Karışımı
vanilyalı pandispanya

Vanilyalı Pandispanya Karışımı

TARİFE GÖRE İLAVE EDİLECEKLER:

Vanilyalı Pandispanya yapmak için:

3 yumurta

75 ml (7-8 yemek kaşığı) su

Kakaolu Pandispanya yapmak için:

3 yumurta

75 ml (7-8 yemek kaşığı) su

25 ml (2-3 yemek kaşığı) sıvı yağ

25 g  (2-3 yemek kaşığı) kakao

Arzuya göre bir tutam tarçın

 

Kalıp

26 cm çapında kelepçeli kek kalıbı

Pişirme süresi : 30-40 dakika
Fırın ayarı : 160-170 °C (önceden ısıtılmış)
Fırınınızın markasına ve modeline göre pişirme süresi değişiklik gösterebilir.

 1 Hamurun hazırlanışı

Çırpma kabına koyduğunuz un karışımına, vanilyalı ve kakaolu pandispanya hazırlama tercihinize göre, “Tarife ilave  edilecekler” kısmında bahsedilen malzemeleri ilave ediniz. Mikser ile önce düşük, sonra  yüksek devirde 4 dakika çırpınız.

2 Hamurun pişirilmesi

Hamuru 26 cm çapında ve pişirme kağıdı serilmiş, yanları yağlanmış kalıba döküp üzerini düzeltiniz. Belirtilen fırın ayarı ve pişirme süresine göre pişiriniz. Fırından alıp soğuması için bekletiniz ve kalıptan çıkarınız.

3 Süsleme

Soğuyan pandispanyayı enlemesine 2 veya 3 parçaya kesiniz, kat aralarını ve üzerini uygun malzemeler ile süsleyerek servis yapınız.

ENERJİ ve BESİN ÖĞELERİ 100 g. tarifine göre hazırlanmış kekin
Enerji (kcal)-(kj) 269-1138
Toplam yağ (g) 3,2
-Doymuş yağ (g) 2,6
Karbonhidrat (g) 54,5
-Şeker 25,2
Lif (g)   0,6
Protein (g)   5,2
Tuz (g)   0,7

Bu ürünün alerjik reaksiyonlara veya intoleransa neden olabilecek etiketlenmesi yasal olarak zorunlu içerikleri aşağıda listelenmiştir.

  • Buğday unu
  •  Buğday nişastası
  • Yağsız Süttozu